Στην ...πρίζα! :)

News » Στην …πρίζα! :)
Posted on 31 Aug 2014 21:03

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!
1η Σεπτέμβρη σήμερα, και μπαίνουμε, τύποις πλέον, στο φθινόπωρο.

brain.jpg

Σας θυμίζουμε (αλλά και ενημερώνουμε όσους δεν το γνωρίζουν) ότι στη Βιβλιοθήκη μας μπορείτε να διαβάσετε, να ερευνήσετε, να μελετήσετε, να …φορτιστείτε τέλος πάντων, όπως και όσο σας αρέσει, σε όλους τους ορόφους του κτιρίου.
Στους δεκάδες χιλιάδες τόμους θα βρείτε:

  • Στο ισόγειο:

Βιβλία για παιδιά και εφήβους - Βιβλία για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τέχνες, αναζήτηση εργασίας - Βιβλία τοπικού ενδιαφέροντος, περιοδικά, εφημερίδες, προβεβλημένα νέα βιβλία, και φυσικά βιβλία στο τρέιλερ, που πολλά απ' αυτά επιστρέφονται και δεν προλαβαίνουν να μπουν στα ράφια!

  • Στον 1ο όροφο:

Μυθιστορήματα και διηγήματα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων - Βιβλία γενικών θεμάτων, ανεξήγητου, ψυχολογίας, φιλοσοφίας, θρησκειολογίας, κοινωνικών επιστημών, πολιτικής, εκπαίδευσης, λαογραφίας, γλωσσολογίας, θετικών επιστημών - Λεξικά, σχολικά βοηθήματα

  • Στον 2ο όροφο:

Τεχνολογία, τέχνες, θεατρικά έργα, ποίηση, αρχαία ελληνική λογοτεχνία, λογοτεχνία, γεωγραφία, βιογραφίες, ιστορία

Και φυσικά, υπάρχουν χιλιάδες τόμοι της Κινητής Μονάδας που επίσης δανείζονται (σε φορείς αλλά και ιδιώτες), ενώ αξιόλογες και μεγάλες συλλογές δωρητών είναι επίσης διαθέσιμες για το κοινό, όπως της Λιλίκας Νάκου, του Δ. Παπασπύρου, του Επ. Καούρη, του Γ. Περγαντά, του Ιδρύματος Μπαρμπέρη κλπ.

[image via http://goo.gl/UxoGFt]
by aikker

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησέ το!

αξιολόγηση: 0+x

Latest Blog:

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License