48 ώρες τη βδομάδα ανοικτή η Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς

News » 48 ώρες τη βδομάδα ανοικτή η Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς
Posted on 18 Jan 2014 18:13

Μετά το μικρό διάλειμμα λόγω των εργασιών για τη δημιουργία του Media Lab, όλες οι υπηρεσίες, παλαιές και νέες, της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς βρίσκονται και πάλι στη διάθεση του αναγνωστικού κοινού (από 9 Δεκεμβρίου 2013).

Σε μια Βιβλιοθήκη ανανεωμένη, με μοντέρνους και φιλόξενους χώρους, που με τη ανακαίνιση του ισογείου και τη δημιουργία του Media Lab, δίνει τη δυνατότητα στους νέους κάθε ηλικίας να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που δίνουν οι νέες τεχνολογίες και οι διαδικτυακές εφαρμογές, να εκφραστούν, να αναπτύξουν δεξιότητες, να επεξεργαστούν ήχους και εικόνες, να συμμετάσχουν σε δημιουργικές δράσεις, να επικοινωνήσουν.
Φιλοδοξία μας είναι οι νέοι αυτοί χώροι του Media Lab να προωθήσουν τη μάθηση και την έρευνα, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την κοινωνική δικτύωση σε φυσικό και διαδικτυακό περιβάλλον.

Και όλα αυτά συνάμα με ότι πρόσφερε ως τώρα ως κλασική Βιβλιοθήκη: μελέτη, έρευνα, αναζήτηση, ψηφιακό υλικό, περιοδικό, τύπο, πρόσβαση στο διαδίκτυο, ομάδες μελέτης, υπηρεσίες εξυπηρέτησης ΑμεΑ, δράσεις φιλαναγνωσίας για μικρούς και μεγάλους κλπ.

Με το άνοιγμα της Βιβλιοθήκης επανήλθε και το χειμερινό ωράριο που όλοι γνωρίζουμε, με συνολικά 48 ώρες τη βδομάδα στη διάθεση του κοινού:

Δευτέρα και Πέμπτη 8.30 πμ - 8.30 μμ
Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο 8.30 πμ - 2.30 μμ

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησέ το!

αξιολόγηση: 0+x

Latest Blog:

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΑΣΗΜΑΚΗ posted on 28 May 2020 07:47


"Μαρτυρίες για συμβάντα, στο έπος του '40": από το αρχείο του υποστράτηγου Δρακούλη Βασιλαράκου
Το έπος του ’40 αποτελεί τον πυρήνα του νέου βιβλίου του Στάθη Ασημάκη, το οποίο και αφιερώνεται στους αφανείς ήρωες του έθνους. Βασίζεται εν πολλοίς στο λεπτομερές αρχείο του υποστράτηγου Δρ. Βασιλαράκου, που αναπάντεχα περιήλθε στην κατοχή του συγγραφέα. Η διάσωση από τη λήθη και η φετινή συμπλήρωση 80 ετών από τον ελληνοϊταλικό πόλεμο ώθησαν τον Στάθη Ασημάκη να παραδώσει στο αναγνωστικό κοινό σημαντικά ντοκουμέντα από τον αγώνα κατά των Ιταλών στους όγκους της Πίνδου, του Μοράβα και της Τρεμπεσίνας. Το βιβλίο περιλαμβάνει και ενότητα που αφορά στο Ρούπελ και αξιοποιεί κεφάλαια του ομώνυμου βιβλίου του Χ. Ζαλόκωστα.

(read more…)

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License