Υβριδική παρουσίαση ebook μοκρομυθοπλασίας (10/2/24)

News » Υβριδική παρουσίαση ebook μοκρομυθοπλασίας (10/2/24)
Posted on 05 Feb 2024 12:16

"ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ"
ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (EBOOK)
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί - διά ζώσης στη Βιβλιοθήκη (3ος όρ.) και διαδικτυακά μέσω Zoom.


Δικαιούμαστε να είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι! Ελεύθερες λογοτεχνικές “μπουκιές”, εμπνευσμένες από τον αγαπημένο πεζογράφο Antoine de Saint-Exupéry και το αριστούργημά του, "Ο μικρός πρίγκιπας" ομορφαίνουν το διαδίτκυο! Μια ηλεκτρονική έκδοση “γέννημα” συλλογικής προσπάθειας από συγγραφείς-δημιουργούς από τη Βοιωτία αλλά και όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, στο πλαίσιο του διαδικτυακού μας σεμιναρίου “Εργαστήρι Μικρομυθοπλασίας”, που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2023.
image.pl?imagenumber=418

Το σεμινάριο αυτό θεωρούμε ότι αποτελεί μια ακόμη φωτεινή πρωτοβουλία της Βιβλιοθήκης μας και των Φίλων της (“Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς”), προσφέροντας ένα δυναμικό αλληλεπιδραστικό συνεργατικό χώρο, όπου οι ιδέες συναντούν την έκφραση, τη δημιουργικότητα, το λόγο, την τέχνη της λογοτεχνίας. Οι συμμετέχοντες, με μαέστρο τον συγγραφέα Γιάννη Φαρσάρη, συνέδεσαν τη φιλοσοφία του "Μικρού Πρίγκιπα" με τις προσωπικές τους εμπειρίες και αντιλήψεις και δημιούργησαν νέες μικρές ιστορίες που αναδεικνύουν τον πλούτο της ανθρώπινης νόησης και ψυχής, καλώντας μας να μοιραστούμε τη χαρά και τη συγκίνηση συνεχίζοντας με άλλον τρόπο το έργο του Saint-Exupéry.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς και οι Φίλοι της ευχαριστούν ολόθερμα τον Γιάννη Φαρσάρη, και όλους τους δημιουργούς αυτού του βιβλίου για τη συμμετοχή και συμβολή τους.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να αφεθείτε στις σελίδες αυτού του ebook και να ανακαλύψετε τον πολυδιάστατο κόσμο του ανθρώπινου νου, που τολμά να βουτά στον γαλαξία των λέξεων, να εξερευνά νέα μονοπάτια, να ανοίγει πόρτες, να ανασυνθέτει, να παίζει και να δημιουργεί καινούργιες μικρές λογοτεχνικές ιστορίες. Καθώς προχωράτε από την μια ιστορία στην άλλη, ελπίζουμε να βρείτε στιγμές που θα σας συγκινήσουν, θα σας ενθαρρύνουν και θα σας κάνουν να σκεφτείτε, να διαβείτε πέρα από τα όρια του καθημερινού.

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησέ το!

αξιολόγηση: 0+x

Latest Blog:

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License