Συμβουλευτική Online Υπηρεσία "Βελτίωσε το Βιογραφικό σου!"

News » Συμβουλευτική Online Υπηρεσία "Βελτίωσε το Βιογραφικό σου!"
Posted on 03 May 2020 17:36


ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ/Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΟΥ;
Αν όχι, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

jsl2020cv.png

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς επιδίωκε ανέκαθεν την προσφορά ποιοτικών και επίκαιρων υπηρεσιών που να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των χρηστών της, των αναγνωστών, των πολιτών. Έτσι και σήμερα, με αφορμή τον περιορισμό κυκλοφορίας των πολιτών λόγω της επιδημιολογικής κρίσης (καραντίνα), προσάρμοσε την υπηρεσία της «Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη» (που προσφέρεται ήδη από το 2012 μέσω σεμιναρίων) στα νέα δεδομένα.
Η υπηρεσία Job Search Library παρέχεται δωρεάν. Πιστοποιημένοι υπάλληλοι και εθελοντές παρέχουν διαδικτυακή υποστήριξη πάντοτε προσανατολισμένη και προσαρμοσμένη στις ατομικές και εκάστοτε ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου, παρέχοντας γνώσεις και τεχνικές που θα τους καταστήσουν ικανούς να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Το Βιογραφικό (CV) είναι ίσως το ισχυρότερο εργαλείο που μπορεί να έχει κάποιος στη φαρέτρα του, και απαιτείται γνώση, σοβαρή και "έξυπνη" σύνταξη για την επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού: της εξασφάλισης συνέντευξης και της συνεπακόλουθης ποθητής πρόσληψης σου. Με την απομακρυσμένη υπηρεσία μας "Βελτίωσε το βιογραφικό σου!" στοχεύουμε στην έμπρακτη υποστήριξη για τη σχεδίαση και την ανάδειξη του επαγγελματικού σου προφίλ.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε ανέργους αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που αναζητά εργασία.
Διάρκεια παροχής υπηρεσίας από 4 Μαΐου έως 7 Ιουνίου 2020.

Όσοι, λοιπόν, ενδιαφέρονται, δεν έχουν παρά

  1. να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  2. να συμβουλευτούν το αρχείο "Βελτίωσε το βιογραφικό σου!" που θα λάβουν σε μήνυμα αμέσως μετά την υποβολή της φόρμας
  3. να στείλουν το βιογραφικό τους στο moc.kooltuo|yrarbilsj#moc.kooltuo|yrarbilsj, και φυσικά να αναμένουν με σειρά προτεραιότητας απαντητικό email.

Η επικοινωνία θα είναι δυνατή ούτως ή άλλως με όλα τα μέσα που μας παρέχει η τεχνολογία.

WEBSITE : http://jsl.wikidot.com/

SOCIAL MEDIA:
Facebook Page: https://www.facebook.com/jobsearchlibrary/
Twitter: https://twitter.com/JobSearchLib
Νέα από την αγορά εργασίας (Scoop.it): https://www.scoop.it/topic/job-search-library

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Email: moc.kooltuo|yrarbilsj#moc.kooltuo|yrarbilsj
Facebook Messenger σελίδας (https://www.facebook.com/jobsearchlibrary/)
Τηλ. & Viber 6989717996 (Μαρία Παπαλουκά)

%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC.jpg

Η Μαρία Παπαλουκά του Λουκά θα σε βοηθήσει σε όλα τα βήματα που θα κάνεις για τη δημιουργία του βιογραφικού σου. Ζει στη Λιβαδειά. Είναι τελειόφοιτη Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση σπουδών της το Μάρκετινγκ, και σπουδάστρια τμήματος Δ.Ι.Ε.Κ. Στελεχών Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου- Φοροτεχνικού Γραφείου. Διαθέτει εργασιακή εμπειρία στο τμήμα πωλήσεων στον ιδιωτικό τομέα. Έχει πολύ καλή γνώση υπολογιστών, μιλά άριστα αγγλικά και καλά γαλλικά. Έχει λάβει μέρος σε αρκετά συνέδρια και ημερίδες με θέματα κοινωνικού και οικονομικού ενδιαφέροντος. Δραστηριοποιείται εθελοντικά στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Λιβαδειάς από το 2012. Παρουσίασε την εμπειρία της στον εθελοντισμό στο Unconference του Future Library το 2012, υπό την αιγίδα του ΙΣΝ, ως μια από τους κεντρικούς ομιλητές. Στο πλαίσιο του προγράμματος "Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη" παρακολούθησε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της εταιρείας “Door Training” με θέμα την στρατηγική σταδιοδρομίας, εύρεση ευκαιριών εργασίας και τεχνικές αναζήτησης εργασίας, και φυσικά συμμετείχε ως εκπαιδεύτρια στην υλοποίηση του προγράμματος στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
http://www.liblivadia.gr | moc.liamg|aidavilbil#moc.liamg|aidavilbil | τηλ 2261089970
Υπεύθυνη υπηρεσίας Job Search Library: Αικ. Κεράστα, moc.liamg|rekkia#moc.liamg|rekkia, τηλ. 2261089979 ή 6906060754

Η υπηρεσία «Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη» δεν είναι μία αντίστοιχη υπηρεσία των γραφείων ευρέσεων εργασίας. Είναι συμπληρωματική μεν ανεξάρτητη δε των υπηρεσιών των σχετικών θεσμικών φορέων (πχ ΟΑΕΔ)

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησέ το!

αξιολόγηση: 0+x

Latest Blog:

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License