ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΡΑΓΚΕΣΚΑΚΗ

News » ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΡΑΓΚΕΣΚΑΚΗ
Posted on 06 May 2019 10:22
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας και το 1ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς οργανώνουν συνάντηση των μαθητών του σχολείου με τη συγγραφέα Χριστίνα Φραγκεσκάκη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαϊου 2019 στο χώρο του σχολείου.

Οι μαθητές θα συζητήσουν με τη συγγραφέα θέματα που αφορούν στους νέους με αφορμή τα βιβλία της «Πιάνεις χώμα» και «Άμπερ Φάμπερ Βγε».

af_%CE%A6%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%95%CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%9A%CE%97.png

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Χριστίνα Φραγκεσκάκη, με καταγωγή από τη Ρόδο, σπούδασε πολιτικές επιστήμες στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και εργάστηκε ως καθηγήτρια για πολλά χρόνια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Παράλληλα ασχολήθηκε με τη μελέτη και την αφήγηση ιστοριών προφορικής παράδοσης απ` όλο τον κόσμο.
Γράφει βιβλία για παιδιά και μεγάλους. Έχει τιμηθεί με το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου και με το Βραβείο «Πηνελόπη Μαξίμου» του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησέ το!

αξιολόγηση: 0+x

Latest Blog:

Νέο Εφορευτικό Συμβούλιο στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς posted on 27 Jun 2022 12:02Νέο Εφορευτικό Συμβούλιο ορίστηκε στη Βιβλιοθήκη με την αριθ. 55238/Γ4/16-05-2022 ΦΕΚ 406/Υ.Ο.Δ.Δ./18-05-2022 απόφαση της Υπουργού Παιδείας. Η σύνθεσή του έχει ως εξής:

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ανδρέας Ανδρίτσος, Εκπαιδευτικός
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Αγγελική-Ειρήνη Κουτσοπούλου, Πολιτικός Μηχανικός
  • ΜΕΛΗ
    • Ιωάννα Γκικοπούλου, Δικηγόρος
    • Ελένη Πειρουνάκη, Δικηγόρος
    • Αλεξάνδρα Γερογιάκομου, Εκπαιδευτικός

Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή θητεία. (read more…)

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License