Σεμινάριο "Το LightRoom σε 3 απλά βήματα"

News » Σεμινάριο "Το LightRoom σε 3 απλά βήματα"
Posted on 19 May 2017 07:51

Ο σύλλογος «Φίλοι Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς», με την υποστήριξη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς, διοργανώνει σεμινάριο επεξεργασίας φωτογραφιών με εισηγητή τον κ. Δαμιανό Μωραΐτη.

Το σεμινάριο με τίτλο «Το LightRoom σε 3 απλά βήματα» περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:
α. Εισαγωγή φωτογραφιών.
β. Επεξεργασία φωτογραφιών.
γ. Εξαγωγή επεξεργασμένων φωτογραφιών.

Επειδή το σεμινάριο έχει απόλυτα βιωματικό χαρακτήρα, δηλαδή εμψυχώνεται και υποστηρίζεται ο κάθε ένας από αυτούς που συμμετέχουν ώστε να απλοποιήσει, να εξατομικεύσει και να «αυτοματοποιήσει» την διαδικασία με την οποία θα επεξεργάζεται πλέον τις φωτογραφίες του στο LightRoom, το τμήμα θα είναι ολιγομελές, το πολύ μέχρι ΟΚΤΩ (8) άτομα και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση μεγαλύτερης ζήτησης το σεμινάριο θα επαναληφθεί αργότερα.

Σε αυτή τη φάση απευθύνεται σε όλους όσους είναι τώρα ή υπήρξαν στο παρελθόν μέλη της «Ομάδας Φωτογραφίας της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς» και θέλουν να μάθουν, γρήγορα και πρακτικά, πως θα επεξεργαστούν, στο δικό τους υπολογιστή, τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει με τη δική τους μηχανή.

Το σεμινάριο είναι εντελώς δωρεάν με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να έχουν κάρτα μέλους του συλλόγου «Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς» δηλαδή να έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή τους στο σύλλογο για το έτος 2017.

Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας 6 ωρών και θα διεξαχθεί σε δυο ημέρες
α) Το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 από τις 12:00 μ.μ. έως τις 3:00 μ. μ.
β) Τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 από τις 5:00 μ. μ. έως τις 8:00 μ. μ.

Προϋπόθεση η απλή γνώση λειτουργίας Η/Υ

Από Σεπτέμβριο πολλά νέα σεμινάρια στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς για τους φίλους της φωτογραφίας.

Δηλώσεις συμμετοχή online https://goo.gl/dsNmgP

Πληροφορίες Μωραΐτης Δαμιανός 6937205500 και 2261029216

1_afisa%2030x40-1%20lightroom.jpg

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησέ το!

αξιολόγηση: 0+x

Latest Blog:

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΑΣΗΜΑΚΗ posted on 28 May 2020 07:47


"Μαρτυρίες για συμβάντα, στο έπος του '40": από το αρχείο του υποστράτηγου Δρακούλη Βασιλαράκου
Το έπος του ’40 αποτελεί τον πυρήνα του νέου βιβλίου του Στάθη Ασημάκη, το οποίο και αφιερώνεται στους αφανείς ήρωες του έθνους. Βασίζεται εν πολλοίς στο λεπτομερές αρχείο του υποστράτηγου Δρ. Βασιλαράκου, που αναπάντεχα περιήλθε στην κατοχή του συγγραφέα. Η διάσωση από τη λήθη και η φετινή συμπλήρωση 80 ετών από τον ελληνοϊταλικό πόλεμο ώθησαν τον Στάθη Ασημάκη να παραδώσει στο αναγνωστικό κοινό σημαντικά ντοκουμέντα από τον αγώνα κατά των Ιταλών στους όγκους της Πίνδου, του Μοράβα και της Τρεμπεσίνας. Το βιβλίο περιλαμβάνει και ενότητα που αφορά στο Ρούπελ και αξιοποιεί κεφάλαια του ομώνυμου βιβλίου του Χ. Ζαλόκωστα.

(read more…)

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License