ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ 2017

News » ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ 2017
Posted on 18 Jan 2017 10:38

**ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ 2017

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ**


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς και o σύλλογος "Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς" πραγματοποιούν και φέτος μια σειρά από εκπαιδευτικές - βιωματικές δράσεις οι οποίες απευθύνονται σε μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού με τον τίτλο Καλειδοσκόπιο 2017.

Στόχος των δράσεων αυτών είναι τόσο η "επαφή" και εξοικείωση των παιδιών με τη Βιβλιοθήκη, όσο και η διάχυση της Βιωματικής Παιδαγωγικής.
Η βιωματική μάθηση δίνει έμφαση στο σημαντικό ρόλο που παίζει η εμπειρία στη διαδικασία της μάθησης, προάγει την ενεργό συμμετοχή του παιδιού, την απελευθέρωση της δημιουργικότητάς του, την ανάληψη ευθύνης για την πορεία της μάθησής του, την ενίσχυση της κριτικής του σκέψης και της αυτογνωσίας του.

Έτσι, λοιπόν, μία εβδομάδα των χειμερινών μηνών από το Γενάρη μέχρι και τον Απρίλη, στη Βιβλιοθήκη μας θα είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους.

Πού : Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης (3ος όροφος)
Πότε : Ιανουάριος, Φεβρουάριος , Μάρτιος, Απρίλιος (1 εβδομάδα του κάθε μήνα - δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα)
Εμψυχωτές

  • Καλοβρέκτης Κώστας (εκπαιδευτικός)
  • Γερούλιας Γιάννης (γελοιογράφος)
  • Διαμαντή Πετρούλα (παιδαγωγός)

Συντονισμός, επιμέλεια, εμψύχωση : Μιμίκου Ελένη (Βιβλιοθηκονόμος)
Αριθμός συμμετεχόντων παιδιών : Μέχρι 25.
Κόστος συμμετοχής : 1 € ανά παιδί (τα έξοδα θα διατεθούν για τα αναλώσιμα υλικά των δράσεων)
Δηλώσεις συμμετοχής : στα τηλ. 22610.89970 & 81340.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Κάθε σχολείο μπορεί να συμμετάσχει μέχρι και σε 2 δράσεις στο σύνολο του "Καλειδοσκόπιου", και όχι σε περισσότερες δράσεις από 1 ανά εβδομάδα. Για συμμετοχή σε περισσότερες δράσεις θα τηρηθεί λίστα αναμονής.

Δείτε εδώ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ και δηλώστε συμμετοχή!
[

0_%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%94%CE%9F%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%99%CE%9F%202017%20-%20%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%91.png

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησέ το!

αξιολόγηση: 0+x

Latest Blog:

Ημερίδα "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο" (6/6/2018) posted on 22 May 2018 08:05


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Βοιωτίας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας διοργανώνουν ημερίδα με το εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, η ανάπτυξη της πληροφορικής και η ευρύτατη χρήση του Διαδικτύου έχουν επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στο σύνολο των καθημερινών δραστηριοτήτων, στην παραγωγική διαδικασία, στις συναλλαγές, στην εκπαίδευση, στη διασκέδαση, ακόμα και στον τρόπο σκέψης του σύγχρονου ανθρώπου. Μαζί με αυτές τις αλλαγές, που κατά κανόνα βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας, υπεισέρχονται και οι παράμετροι που ευνοούν την ανάπτυξη νέων μορφών εγκληματικότητας, που καλούνται πλέον «Ηλεκτρονικό Έγκλημα». (read more…)
Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License