News » Ένα παραγωγικό σεμινάριο για φιλολόγους : "Λογοτεχνία και εκπαίδευση" (8/4/16)
Posted on 19 Apr 2016 13:14
Δεκάδες φιλόλογοι της Β/θμιας Εκπαίδευσης της περιοχής Λιβαδειάς, την Παρασκευή 8/4/2016, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο «Λογοτεχνία και εκπαίδευση. Προτάσεις ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας των μαθητών της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης».
Η ειδική σε θέματα προώθησης της φιλαναγνωσίας κ. Ειρήνη Βοκοτοπούλου πρότεινε μεθόδους για την ανάπτυξη δεξιοτήτων για την προώθηση της φιλαναγνωσίας στα σχολεία, και υπέδειξε τρόπους και πρακτικές για την αποτελεσματική εμπλοκή και ορθή χρήση του βιβλίου στην καθημερινή σχολική αλλά και ιδιωτική ζωή και ιδιοσυγκρασία και ενδιαφέροντα του εφήβου.
Το σεμινάριο, οργανώθηκε σε συνεργασία με την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Βοιωτίας, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου. Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης.
Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησέ το!
Latest Blog:
Εργαστήρια πειραμάτων posted on 20 Feb 2024 09:09