Νέος κύκλος συναντήσεων της Ομάδας Ανάγνωσης Λογοτεχνίας, 2015-2016

News » Νέος κύκλος συναντήσεων της Ομάδας Ανάγνωσης Λογοτεχνίας, 2015-2016
Posted on 19 Oct 2015 17:10

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τέτοια εποχή, η Ομάδα Ανάγνωσης Λογοτεχνίας της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς επαναδραστηριοποιείται και συγκεντρώνει λάτρεις της ανάγνωσης και της λογοτεχνίας με κοινή συνισταμένη τα κοινά ενδιαφέροντα και την αγάπη για το βιβλίο.

Κάθε τρίτη Δευτέρα τα μέλη, μια δεμένη και αγαπημένη παρέα, συναντιούνται στους ζεστούς και φιλόξενους χώρους της Βιβλιοθήκης μας, αποφασίζουν από κοινού, και με τη βοήθεια έμπειρου συντονιστή, τι θα διαβάσουν, με τι θα "καταπιαστούν" αυτό το διάστημα, σε ποιο θέμα θα εμβαθύνουν, ποιος συγγραφέας, ποια εποχή, ποια σχολή, ποιο… τι… πως… θα απασχολήσουν τον αδηφάγο νου τους… Άπειρα θέματα ξεδιπλώνονται μπροστά τους να διαλέξουν από χιλιάδες έργα Ελλήνων και ξένων λογοτεχνών που τους περιμένουν στα ράφια της βιβλιοθήκης, πλούσια και ποικίλα θέματα που η πένα του συγγραφέα πραγματεύεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις μας, αμβλύνει το συναίσθημα, οξύνει την κριτική ικανότητα, εμπλουτίζοντας και προσθέτοντας ποιότητα και προστιθέμενη αξία στη ζωή μας….

Έτσι, λοιπόν, όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν να μπουν στο "κλαμπ" των βιβλιόφιλων ας συμπληρώσουν τη φόρμα, ή επικοινωνήστε στο τηλ. 22610 89970 (μέχρι 31 Οκτωβρίου).
Τα υπόλοιπα τα λέμε από κοντά στην πρώτη μας συνάντηση που θα γίνει τη Δευτέρα στις 2 Νοεμβρίου 2015 στις 6.15 το απόγευμα, στη Βιβλιοθήκη.

oa2015-2016.png

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησέ το!

αξιολόγηση: 0+x

Latest Blog:

Καλοκαιρινή ανάπαυλα για το Μυθολογικό Εραστήρι Ενηλίκων... posted on 28 Jun 2017 08:36


Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 το Μυθολογικό Εργαστήρι Ενηλίκων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς ολοκλήρωσε επιτυχώς τις δραστηριότητές του που ξεκίνησαν από το Νοέμβρη του 2016 μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Λειτούργησαν δυο τμήματα με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό Βασιλική Νιαβή.

Ο πρώτος κύκλος λειτουργίας του Μυθολογικού Εργαστηρίου περιελάμβανε ενότητες θεμάτων που αφορούσαν στη Βοιωτία, δυο εκδρομές στη διάρκεια των οποίων τα μέλη του γνώρισαν «τα αποστραγγιστικά έργα των Μινύων στην Κωπαΐδα», το ναό και το μαντείο του Πτώου Απόλλωνα στο Ακραίφνιο, και πραγματοποίηση εκδήλωσης με ομιλητή τον κ. Ηλία Μαριολάκο με θέμα «Η συμβολή του Ηρακλή στη δημιουργία της Κρητο-Μυκηναϊκής
κοσμοκρατορίας
». (read more…)

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License