ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2015-2016

News » ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2015-2016
Posted on 03 Sep 2015 18:07

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς, και ο σύλλογος Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς ανακοινώνουν την, διοργάνωση βιωματικών σεμιναρίων με τον τίτλο:

«Εισαγωγή στη Φωτογραφία»

%CE%91%CF%86%CE%AF%CF%83%CE%B1W.jpg

Τα σεμινάρια χωρίζονται σε δυο κύκλους.

Ο Α’ κύκλος έχει τις τρεις θεματικές ενότητες:
− Η Τεχνική της φωτογραφίας.
− Η Αισθητική της Φωτογραφίας.
− Η Ιστορία της Φωτογραφικής τέχνης.

Ο Β’ κύκλος είναι θεωρητικός, και αφορά αφενός την ανάλυση θεωρητικών ζητημάτων της Φωτογραφίας αλλά και της Τέχνης γενικότερα, και αφετέρου τα κριτήρια επιλογής φωτογραφιών καθώς και την κριτική ανάλυση των φωτογραφιών των μελών της ομάδας. Οι συναντήσεις του Β’ κύκλου θα είναι κοινές για όλες τις ομάδες και θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Πέμπτη.

Σε ποιους απευθύνονται: Σε όποιον επιθυμεί να γνωρίσει τον κόσμο της «Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας», ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και γνώσεις.

Χρόνος και Διάρκεια σεμιναρίων: Κάθε Πέμπτη, από 1 Οκτωβρίου 2015 μέχρι και 26 Μαΐου 2016. Συνολικά 31 σεμινάρια, ήτοι 62 ώρες.

Τόπος διεξαγωγής: Στο Media Lab και στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς (Κάδμου 7 & Δαιδάλου)

Απαραίτητη προϋπόθεση: Η αγάπη για την Φωτογραφία και την Τέχνη γενικότερα. Η φοίτηση για όλους όσους εγγραφούν για πρώτη σε αυτό το εισαγωγικό σεμινάριο είναι δυνατή άσχετα με το βαθμό εξοικείωσής τους με την καλλιτεχνική φωτογραφία.

Εισηγητής Σεμιναρίων: Δαμιανός Μωραΐτης

Κόστος συμμετοχής στα σεμινάρια: Δωρεάν. - Κόστος εγγραφής: 30 €

Δηλώσεις συμμετοχής: στη Βιβλιοθήκη και online στο https://goo.gl/mEDRIV

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 22610.89970 & 221610.89979

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησέ το!

αξιολόγηση: 0+x

Latest Blog:

Ημερίδα "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο" (6/6/2018) posted on 22 May 2018 08:05


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Βοιωτίας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας διοργανώνουν ημερίδα με το εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, η ανάπτυξη της πληροφορικής και η ευρύτατη χρήση του Διαδικτύου έχουν επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στο σύνολο των καθημερινών δραστηριοτήτων, στην παραγωγική διαδικασία, στις συναλλαγές, στην εκπαίδευση, στη διασκέδαση, ακόμα και στον τρόπο σκέψης του σύγχρονου ανθρώπου. Μαζί με αυτές τις αλλαγές, που κατά κανόνα βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας, υπεισέρχονται και οι παράμετροι που ευνοούν την ανάπτυξη νέων μορφών εγκληματικότητας, που καλούνται πλέον «Ηλεκτρονικό Έγκλημα». (read more…)
Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License