Η Εθνική Λυρική Σκηνή στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς (28/5/15)

News » Η Εθνική Λυρική Σκηνή στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς (28/5/15)
Posted on 30 May 2015 19:30

Το μεσημέρι της Πέμπτης 28/5/15 στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ η μονωδός της Εθνικής Λυρικής Σκηνή Αθηνά Καστρινάκη και ο πιανίστας Γιάννης Τσανακαλιώτης γνώρισαν στα δεκάδες παιδιά που παρεβρέθηκαν τον πραγματικό κόσμο και τη γοητεία της όπερας, την καθημερινότητα και τη δουλειά των καλλιτεχνών στη σκηνή, τα προβλήματα αλλά και τις μεγάλες χαρές που γνωρίζουν, ιστορίες και παραλειπόμενα αυτού του τόσου υπέροχου αλλά τόσο άγνωστου για πολλούς στη χώρα μας είδος τέχνης.

Η φωνή της Αθηνάς δόνησε την αίθουσα υπό τους ήχους του πιάνου και μας ταξίδεψε έστω και για λίγο σ' αυτόν τον υπέροχο κόσμο, αλλά αρκετό για να γεννηθεί η επιθυμία να το ξαναζήσει κανείς! Απο όσους ήμασταν παρόντες, αυτό το event δε θα το ξεχάσουμε ποτέ, ενώ η όπερα να είναι σίγουρη ότι κέρδισε νέους θαυμαστές! :)

Ευχαριστίες στην ΕΛΣ και ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες της Αθηνά και Γιάννη, το Ίδρυμα Στάυρος Νιάρχος, την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, το Future Library, το Τροφώνιο Ωδείο, το Δημοτικό Ωδείο Λιβαδειάς και το Μητροπολιτικό Ωδείο Λιβαδειάς για τη συνεργασία, τον Λουκά Γερούλια για την παραχώρηση του πιάνου, και τους εκπαιδευτικούς του 4ου Δημοτικού Σχολείου που παρότρυναν τα παιδιά να ζήσουν κάτι το τόσο διαφορετικό!

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησέ το!

αξιολόγηση: 0+x

Latest Blog:

Ημερίδα "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο" (6/6/2018) posted on 22 May 2018 08:05


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Βοιωτίας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας διοργανώνουν ημερίδα με το εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, η ανάπτυξη της πληροφορικής και η ευρύτατη χρήση του Διαδικτύου έχουν επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στο σύνολο των καθημερινών δραστηριοτήτων, στην παραγωγική διαδικασία, στις συναλλαγές, στην εκπαίδευση, στη διασκέδαση, ακόμα και στον τρόπο σκέψης του σύγχρονου ανθρώπου. Μαζί με αυτές τις αλλαγές, που κατά κανόνα βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας, υπεισέρχονται και οι παράμετροι που ευνοούν την ανάπτυξη νέων μορφών εγκληματικότητας, που καλούνται πλέον «Ηλεκτρονικό Έγκλημα». (read more…)
Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License