Οι Ομάδες Ανάγνωσης στη θεατρική παράσταση «Από τι ζουν οι άνθρωποι»

News » Οι Ομάδες Ανάγνωσης στη θεατρική παράσταση «Από τι ζουν οι άνθρωποι»
Posted on 04 Dec 2014 21:43

Τα μέλη των Ομάδων Ανάγνωσης Ενηλίκων της Βιβλιοθήκης προγραμματίζουν εκδρομή στην Αθήνα για παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Από τι ζουν οι άνθρωποι» του Λέοντος Τολστόι στο θέατρο ΠΟΡΕΙΑ.

Για όλους εμάς που πιστεύουμε ότι ζούμε επειδή φροντίζουμε τους εαυτούς μας, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που μας κάνει να ζούμε είναι μόνο η αγάπη.
Η ιστορία είναι απλή. Ένας φτωχός παπουτσής, την πιο κρύα νύχτα του χειμώνα, βγήκε τουρτουρίζοντας έξω στο χιόνι για να μαζέψει τα λεφτά που του χρωστούσαν. Σε μια γωνιά του δρόμου έπεσε πάνω σ' ένα σωριασμένο, παράξενο, γυμνό άνθρωπο. Αποφάσισε να τον πάρει μαζί στο σπίτι του. Από το σημείο αυτό ξεκινά μια αλυσίδα από μυστήρια συμβάντα, απροσδόκητα και καταπληκτικά γεγονότα που θα αποκαλύψουν σ' αυτόν και τη γυναίκα του, τη μια και μοναδική αλήθεια, που είναι η απάντηση στο ερώτημα: «Από τι ζουν οι άνθρωποι».

Σκηνοθετούν και ερμηνεύουν οι Όλια Λαζαρίδου, Γιώργος Νανούρης και Ηλίας Κουνέλας.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014.
Αναχώρηση στις 2.30 μμ.

Κόστος συμμετοχής: 9 ευρώ η παράσταση και 7 ευρώ το λεωφορείο.

Δηλώσεις συμμετοχής: online στη φόρμα ή στο τηλ. 2261089970, μέχρι 11 Δεκεμβρίου.

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησέ το!

αξιολόγηση: 0+x

Latest Blog:

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License